torsdag 24 oktober 2013

Fabriken - mobila bilderDagens tema på Fabriken är inredningsbilder tagna med mobilen. Perfekt tema då jag befinner mig på resande fot utan tillgång till dator och systemkamera.
Bild 1 och 3 fotade jag för övrigt i helgen då jag besökte vintagebutiken med det mycket gångbara namnet Fabriken. :-) Där fanns mycket snyggt och jag fick med mig ett par saker hem som ni ser på bild 2; den stora pappersklämman i trä och det lilla växten elefanthörat (Pilea). Hoppas den växer snabbt! 
Kika in på Fabriken för fler inredningsbilder. Önskar er alla en fin torsdag från Malmö!

***

I'm travelling today - just popping by to share a few iPhone pics and to wish you all a lovely Thursday!

3 kommentarer:

tinajo 24 oktober 2013 09:51  

Snajsiga fynd! :-)

Petra / Popetotrora 24 oktober 2013 22:15  

En sång där jordglobslampa är jag så sugen på! Men jordglobar är visst inte lätta att hitta och ännu svårare är visst de som man jag slita bord själva jorden på tydligen att hitta. Men jakten går vidare... :)

CreandoPhoto 27 oktober 2013 01:33  

Spelar ingen roll om du använder kamera eller mobil. Lika fantastiskt både och!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Fabriken

Fabriken
Fabriken

Copyright

All photos and text copyright Karin A fotografi 2010. Do not copy or use my work without my written permission. Thank you!

About This Blog

Välkommen till Karin A fotografi! Här på bloggen delar jag med mig av både smått och stort i vardagen. Besök gärna min hemsida för att se mer/fler bilder. Tack för att du kikar in!

Welcome to Karin A photography! My aim with this blog is to share pictures of both big and small things from my every day life. You are welcome to visit my homepage. Thanks for stopping by!

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP