onsdag 13 januari 2010

L J U S E T



Jag hade tänkt bjuda på vårfägring idag men så kände jag för den här bilden istället. Den är långt ifrån perfek (fototekniskt) men jag föll för ljuset i den. Kanske är det snön och det strålande vintervädret som gör det men jag tycker redan jag märker att det går mot ljusare tider...

5 kommentarer:

Lotta 8`) 13 januari 2010 20:43  

Grattis Karin! Så spännande! Gissade att det skulle bli någon form av fotoblogg ;) Grattis också till din hemsida! Vackra bilder, vacker layout, trevlig text - toppen alltså!

Önskar dig lycka till med dina nya projekt, kramar :)

Karins fotoblogg 13 januari 2010 21:15  

Å så roligt det ska bli att följa dig här! Dina bilder är så vackra och BRA, så det ska bli ett sant nöje!

Vad blev det för kamera?!

Kram

Skimrande kristaller 13 januari 2010 22:10  

WOW!! Ha nu suttit här o kollat, det ä nå alldeles specielt med dina foton!! Ha det så gott. Kram Lenita

Photos by Storm 14 januari 2010 14:21  

Vilken fin blogg och dina bilder är så fina (cykeln, skidorna mm). Jag gillar den lilla kvisten som sticker fram och ger hopp om ljusare och grönare tider. ha det gott/kram Lis

Ninni 14 januari 2010 16:56  

Vad kul Karin! Vad fint du gjort både här och på hemsidan. En underbar bild det här...och de andra. Men färgerna och ljuset i den här andas vår tycker jag:)
Må så gott!
Kram Ninni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bloggarkiv

Bloggintresserade

Fabriken

Fabriken
Fabriken

Copyright

All photos and text copyright Karin A fotografi 2010. Do not copy or use my work without my written permission. Thank you!

About This Blog

Välkommen till Karin A fotografi! Här på bloggen delar jag med mig av både smått och stort i vardagen. Besök gärna min hemsida för att se mer/fler bilder. Tack för att du kikar in!

Welcome to Karin A photography! My aim with this blog is to share pictures of both big and small things from my every day life. You are welcome to visit my homepage. Thanks for stopping by!

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP